Write your awesome label here.

De VideoAcademie is er voor ondernemers die leukere klanten willen

Tanja Smorenburg en Gerben Bloemendal zijn de initiatiefnemers achter de VideoAcademie.

Tanja heeft ruim 20 jaar als regisseur achter de camera gestaan. Ze is opgeleid aan de Filmacademie als docent video en heeft de afgelopen jaren het lesgeven weer opgepakt.

Gerben helpt al ruim 20 jaar ondernemers met hun online zichtbaarheid en ontwikkelde als docent diverse onderwijsprogramma’s rondom multimedia.
Write your awesome label here.

ONTMOET TRAINER TANJA

 Al 25 jaar werkzaam als professionele videomaker, gespecialiseerd in opdrachtfilms en bedrijfsvideo's.
 Ondernemend typetje, al 22 jaar ingeschreven bij de KvK. Oprichter VideoAcademie
 Afgestudeerd in 1995 aan de Filmacademie in Amsterdam als allereerste lichting docent Audiovisuele vorming
 Altijd nieuwsgierig is, op zoek naar leuke uitdagingen en heel blij wordt van bingewatch-en in de bioscoop. 

Loop jij hier ook tegenaan,
als je wilt starten met video's maken voor je bedrijf?

Techniek is te ingewikkeld

Je hebt wel eens een filmpje gemaakt voor je website, maar de video maken was zo'n gepruts met opnemen en het editen. 

Jezelf filmen voelt erg ongemakkelijk

Als de camera aangaat sta je te hakkelen en je eigen stem klinkt zo raar als je het terugluistert. Dit is zo buiten je comfortzone! 

Video's maken kost teveel tijd

Je weet niet hoe het werkt en daarom ben je een hele dag bezig met het maken van een kort filmpje. 

Geen idee over de inhoud van de video's

 Je begint met praten voor de camera. Maar wat je nu precies wilt vertellen aan je kijker? Geen idee. Daarom ratel je maar door en wordt je hele video saai om naar te kijken. 

Te weinig budget

Zelf video apparatuur aanschaffen vind je erg duur. Videoproductie uitbesteden kost ook veel geld en tijd. Dat is nou net wat jij allebei nu niet beschikbaar hebt

Strategie video marketing is niet helder

Waar moet je nou beginnen met video? Je hebt geen plan en geen doel. Dus start je maar niet.

Dat is waarom je hier op deze pagina bent en dat is waarmee VideoAcademie jou wil helpen.

 

VOOR WIE ZIJN  ONZE TRAININGEN BEDOELD?

Coaches

Als COACH wil je jouw cliënten verder helpen met jouw expertise. De volgende stap laten zetten. Impact maken. Zichtbaarheid is voor jou daarom belangrijk en om jouw 'gun' factor op te bouwen.
Bij VideoAcademie leren we je hoe je als expert wordt gezien met video en met de juiste strategie de juiste klanten aantrekt.

Trainers

Als TRAINER vind je het belangrijk dat jouw studenten zichzelf ontwikkelen en resultaten boeken. Daarbij trek je alles uit de kast om hen verder te helpen.

Bij VideoAcademie leer je hoe jij jezelf neerzet als expert in je vakgebied en hoe je eigen video's kan gebruiken als lesmateriaal.

Starter

Als STARTER ben jij onlangs gestart met je bedrijf. Nu is het zaak om klanten te vinden, die bij jou passen, zonder veel tijd te verliezen aan het aflopen van netwerkborrels.

Bij VideoAcademie leer je een effectieve video marketing strategie, voor meer zichtbaarheid en leuke klanten. Dat scheelt veel kopjes koffie.

VIDEO VOOR JE BEDRIJF

 Als docent wil ik verschil maken met de trainingen die ik geef. zodat de studenten van Videoacademie met video op hun beurt impact kunnen maken met hun video's en verhalen. 

IMPACT MAKEN MET JOUW VERHAAL

Wat vinden onze klanten van de trainingen?

"Een hele fijne training. Waar je de theorie achter het vloggen qua storytelling, camerahoeken en monteren leert. Maar ook op een hele speelse manier goede feedback krijgt over de films die je maakt. Een echte aanrader!"
Vanessa Koelé
"Ik heb zoveel geleerd van Tanja. Wat heb je nodig om een goed filmpje te maken, en hoe maak je op de goede manier gebruik van de techniek. Maar ook om te filmen voor je publiek, wat kijkt fijn, hoe maak je een verhaallijn en nog veel meer. Ik ben hier nu met zoveel vertrouwen mee aan de slag gegaan. Ik zie er nu niet meer tegenop, omdat ik in de basis weet hoe het moet. Een echte aanrader."
Winnifred Opheij 
"Als je enthousiast wilt worden over filmen met je phone, moet je bij de training van de Video Academie zijn. Je leert daar alle aspecten op een ontspannen manier, zodat je zelf aan de slag kunt met professionele filmpjes, vlogs en meer.."
Gerben Bloemendal

Bekijk nu ons aanbod van trainingen

Laat de kans niet liggen om zichtbaar te worden met video. 
Gemaakt met