Tanja's verhaal en achtergrondMijn verhaal...
Al 25 jaar  zit ik 'in het vak' als regisseur en docent. Ik heb mijzelf gespecialiseerd in het maken van opdrachtvideo's. Waarbij ik vooral heel sterk ben in het vertalen van sociale en maatschappelijke thema's naar een video met impact. 
Ik ben opgeleid als docent aan de Filmacademie, en in 1995 afgestudeerd als de 1e lichting docent audiovisuele media in Nederland! 
En ik heb de afgelopen 25 jaar een aardverschuiving meegemaakt in het maken van videoproducties. Van gesjouw met apparatuur van 20 kilo, mijn beste video' s vertoond als ruisbak op VHS 🤬  en eindeloos wachten tot de volgende montagelas is uitgerekend door de computer. Ik wist niet beter, en ik vond video's maken en daarin lesgeven, het mooiste vak in de wereld.

VIDEO WAS VAN SPECIALISTEN. 

En tja, video's maken is nog steeds een erg leuk vak. Ook al is alles anders... 
Ik maak zelf mijn lesvideo's met mijn smartphone, superscherp filmen met 4K. Je kunt overal filmen, met no-budget en de hele wereld is jouw televisie kanaal. Ik heb leren presenteren en mezelf bekwaamd in online marketing. En geleerd hoe ik mijn trainingen online kan gaan geven. Wat de allerbelangrijkste verschuiving is: 

VIDEO IS VAN IEDEREEN.

Ook van jou als ondernemer. Want door de opkomst van social media en YouTube kun je nu zelf:
- Jouw marketing video's maken
- Deze verspreiden onder jouw potentiële klanten
- Door de juiste strategie je bedrijf laten groeien.

Dit is in het kort het systeem van VIDEO MARKETING uitgelegd. En de afgelopen jaren heb ik mezelf verdiept in dit systeem.
Want ik wil niet langer uurtje-factuurtje werken en steeds op jacht naar de volgende opdracht. Want veel kleine ondernemers leven een onzeker bestaan. Ik heb het persoonlijk meegemaakt. Je kunt ziek worden, of bijvoorbeeld een belangrijke opdrachtgever kwijtraken. En ineens is je agenda leeg en je bankrekening ook. 

Ik wil ondernemen en een stabiel bedrijf opbouwen. Als ondernemer en docent verlang ik naar een bedrijf waarin ik een continue stroom aan inkomsten heb. Maar waarmee ik wel impact kan maken voor andere ondernemers. Zodat zij ook meer zekerheid van bestaan hebben, leuke opdrachtgevers en waarde toevoegen aan hun klanten.

Zonder dat je dure campagnes moet voeren of websites moet ontwikkelen. Een passende strategie en goede videocontent. En hoe dat moet, leer ik je binnen VideoAcademie.


Gemaakt met