arrow_drop_up arrow_drop_down

VIDEOACADEMIE

Maak zelf jouw mooiste marketing video's

Waarom zelf marketing video's maken?

Steeds meer bedrijven zetten filmpjes in voor gebruik op social media of website.
Dat doen ze omdat:

  • Video zorgt ervoor dat je  zichtbaar bent als bedrijf.
  • Je bent beter vindbaar online.

Hoe mooi is het als je jouw verhaal kunt vertellen met een video? En daar je marketing een boost mee geeft? Als bedrijf wil je dan wel dat de filmpjes er professioneel uitzien. Met een goed verhaal, beeld en geluid technisch in orde en vlot gemonteerd. 


 VideoAcademie heeft als motto dat je de beste marketingvideo’s zelf kunt maken. Het is mijn missie als docent  om jou dat te leren. Met toegankelijke trainingen, handige tools, coaching en support en effectieve marketing strategie helpt Video Academie je om hoger te scoren met video. 


 Ik heb een fantastisch vak. Hoe leuk is het om de geboorte van een film mee te maken in de montage!  Na al het denkwerk en voorbereiding is er iets tastbaars ontstaan. Een video waar je trots op bent. Met een verhaal, een lach en een traan.
20 Jaar heb ik in 'het vak'  gewerkt als professionele videomaker en docent, na mijn opleiding aan de Filmacademie in Amsterdam. En  ik zie ook al jaren de oneindige mogelijkheden van online video. Door YouTube, de smartphone en alle handige montage software is video maken bereikbaar voor iedereen. En dat juich ik alleen maar toe.

Ik zie ook veel video online, waarvan ik denk: 'dat kan beter'. 

Zoals ik al zei, video's maken is echt super LEUK en NUTTIG. Het levert veel op voor JOUW BEDRIJF!

Kortom als jouw docent video marketing help ik je graag om hoger te scoren met video. 

Tanja Smorenburg, oprichter Video School

Wat anderen over Tanja zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Deelnemer workshop video
Tanja is een bevlogen trainer. Ik heb haar leren kennen in diverse workshops. Zij is enthousiast en gedreven. Nieuwe materie weet zij op overzichtelijke, heldere wijze over te brengen. Zij zorgt ervoor dat je in korte tijd een goed product maakt. Haar workshops zijn voor iedereen een aanrader! Als teamlid ervaar ik Tanja als een initiatiefnemer, aanjager en stimulerende en ondersteunende collega.

Ina Davids, Coach bij Amberwin

Deelnemer workshop Animaker
Vanochtend een super leuke workshop gehad van Tanja over hoe animaties te maken in Animaker. Ze legt het makkelijk en duidelijk uit. Zodat je goed kan volgen hoe je het moet doen. Ze inspireert om na te denken, zodat je ook echt resultaat uit je film haalt. En ze neemt de tijd voor je vragen. Een aanrader.
Josien Verweij, Financieel inzicht met Josien

Deelnemer training vloggen

Vorig jaar heb ik bij Tanja een Vlogtraining gevolgd samen met de dames van Pak je Kans Tiel. In de training gaat Tanja meteen aan de slag met tips en trucs tegen camera-angst en interview-angst. Zij draagt haar vakmanschap helder over zodat het  maken en editen van een eenvoudig filmpje geen geheimen meer kent voor de cursist. Het is mij opgevallen dat Tanja een goed contact opbouwt met de groep waardoor zij in staat worden gesteld om te leren. Ik heb genoten van de training en heel veel geleerd wat mij zeer van pas komt bij mijn werk als loopbaanadviseur. Thnx! 
Stijn Wagenaar, loopbaanadviseur

Diensten van VideoAcademie

Online video cursus

Leer in stappen video's maken die werken voor je bedrijf. De trainingen staan online en kun je in je eigen tempo volgen.

Met slimme software en sjablonen kun je snel uit de voeten om je eigen video's te maken. 

Training op locatie

Onze cursussen zijn altijd praktisch en doelgericht. zodat je meteen na afloop aan de gang kunt met je eerste films.


BONUS: 1 uur gratis coaching t.w.v. € 90,00 bij training van 1 dag

ZET JE EERSTE STAP ALS VIDEOMAKER

Kan je niet wachten om zelf aan de gang te gaan? Popel je om je eerste video te gaan maken? Misschien heb je er al meerdere gemaakt en wil je handige tips? Download het handige stappenplan 'Succesvol starten met Video Marketing'.

Start-Succesvol-met-video-marketing
Cookie gebruik op onze website