SCHRIJF JE IN EN START DIRECT MET de masterclass

Presenteer moeiteloos jouw zakelijke video's!

Write your awesome label here.

Leer in deze praktische cursus de basis van camera presentatie

 • Tanja Smorenburg
 • niveau: Beginners
 • Studietijd: ca 3 uur 
 • 20 lesvideo's
 • Digitaal
 • Community
Inclusief 21% BTW
Nog niet ingeschreven? Meld je dan snel aan. 

Leer in 5 praktische modules hoe je jouw presentatieskills verbetert. Zo kun je jouw eigen video's naar een hoger niveau tillen.

Drag to resize
Moeiteloos presenteren voor de camera kun je leren!
Er gebeurt van alles met je als je voor de camera jezelf gaat presenteren. Is dit herkenbaar? Je gaat ineens stotteren of begint te zweten. Negatieve stemmetjes in je hoofd leiden je af van je verhaal.

In de masterclass Moeiteloos Presenteren leer je wat er gebeurt in je hoofd als je voor de camera gaat staan.  Je krijgt van ons gouden tips waarmee je moeiteloos voor de camera je tekst presenteert.
Daarnaast leer je hoe je kunt werken aan je houding, stem en uitstraling.
Ook leer je hoe je een goede tekst kunt voorbereiden en je kijkers boeit met jouw verhaal. Met de praktische opdrachten verbeter je jouw presentatie  voor de camera! 

Wat is er inbegrepen bij de masterclass
Presenteer moeiteloos jouw zakelijke video's?

 • 5 Hoofdstukken
 • 20 lesvideo's 
 • Certificaat
 • Praktische oefeningen
 • Community

Til je video's naar een hoger niveau

In deze cursus leer je in 5 stappen om je presentatie vaardigheden te verbeteren. Zodat je niet meer stottert, ratelt of ongemakkelijk voelt voor de camera.  Ook denk je na over je personal brand voor de camera. Je ontwikkelt je eigen teksten en leert je behulp van 'gedachtenbubbels' je tekst beter onthouden. 

Ontspannen voor de camera

Die camera doet iets met je. Je krijgt last van fysieke verschijnselen. Misschien heb je negatieve stemmetjes in je hoofd, die alles wat je doet van kritiek voorzien. In deze cursus onderzoek je wat er gebeurt fysiek en mentaal. Met de tips kun je jouw gedrag veranderen in een ontspannen houding tegenover de camera. 

Inhoud Masterclass Moeiteloos presenteren

Ontmoet je trainer

Tanja Smorenburg

Tanja is al ruim 25 jaar actief als videomaker, na haar opleiding aan de Film-en tv Academie in Amsterdam. Hier studeerde ze af als de eerste lichting docent Audiovisueel. Daarna heeft ze zich gespecialiseerd in de regie en productie van opdrachtvideo's. Ook is ze een kei in editing. 
Als online trainer was het op een aansprekende manier presenteren van de lesvideo's best een uitdaging. Tanja stond altijd liever achter de camera, dan ervoor. Met de tips in deze lessen heeft ze zelf haar presentatie vaardigheden verbeterd.  Dus doe je voordeel ermee 😉.
Patrick Jones - Course author
Gemaakt met