Gratis coachingsgesprek

Tanja Smorenburg

Boek nu gratis een coachingsgesprek met Tanja

Write your awesome label here.
Op dit moment onderzoek ik het idee om een challenge te ontwikkelen voor coaches en trainers. Deze challenge gaat erover om hun eigen weerstand tegen camerapresentatie en het opnemen van video’s te overwinnen. Zou je mij willen helpen met dit onderzoek? Dat kan door een kort gesprekje met mij te hebben over waar jij tegen aan loopt als jezelf opneemt. En natuurlijk help ik jou ook met persoonlijke tips over jezelf filmen. 

Waarom deze training?
De afgelopen tijd heb ik andere ondernemers geleerd om zelf video’s te maken voor hun bedrijf. En ik merkte dat mensen het vooral lastig vinden om zichzelf op te nemen met video. Ze willen bijvoorbeeld een online video training maken of gaan vloggen voor meer zichtbaarheid. Maar weerstand tegen de camera zorgt ervoor dat hun plannen ergens onder in een la verdwijnen. En dat is zonde, vind ik.

Maar voordat ik de training maak, wil ik zeker weten dat ik de echte problemen onderken, waar mijn studenten tegen aan lopen. Daarom zou ik heel graag 20 minuten, telefonisch of via video bellen, om met jou te praten over dit onderwerp. Ook als het jou geen moeite (meer) kost om video’s te maken, dan is dat voor mij interessante gespreksstof.

Met jouw input kan ik een passende oplossing vinden om deze groep echt verder te helpen. Ik waardeer het enorm als je met mij hierover wilt praten. En natuurlijk krijg je van mij ook persoonlijke tips over het vervaardigen van video’s voor jezelf.

Wil je een afspraak maken? Dat kan digitaal via deze button.
Gemaakt met